Welkom bij SANO Personal Training

In december kijken we terug
Dat is niet te vermijden

Op mooie en mindere
Momenten en tijden

Daarna een blik vooruit
Plannen en dromen

Weer een heel jaar
Om ze uit te laten komen

Fijne kerstdagen
en een gelukkig 2019.

Het SANO-team staat voor u klaar
aan de start van het nieuwe jaar!

Nieuw “speelgoed”:  de Tanita DC 360 s

Als personal trainer en als diëtist is het belangrijk om naast het gewicht van je klant ook de lichaamsverhoudingen te kennen. Voor de huisbezoeken gebruiken we al jaren de Tanita BC 601. Een vernuftig toestel dan naast het bepalen van het lichaamsgewicht ook een hele bodyscreening uitvoert. Deze weegschaal geeft een goede schatting waarmee we al veel kunnen bereiken.

Voor onze bezoeken bij de SANO diëtist in Asse gebruiken we sinds kort zijn grote broer, namelijk de TANITA DC 360 s. Deze weegschaal is nog nauwkeuriger en heeft een groter bereik.
Het toestel maakt gebruik van Dual Frequency Bioelectrical Impedance Analysis (BIA), een veilige en accurate manier om inzicht te geven in de gezondheid van onze klanten. De weegschaal toont in 15 seconden een volledige lichaamssamenstelling (het vetpercentage, de spiermassa, de botdichtheid, waterpercentage en het viscerale vet).

De resultaten worden getoond op een LCD scherm, maar kunnen ook afgeprint worden via een ingebouwde printer.

Klant in de kijker

Wie?
Ik ben Margot, 31 jaar oud en werk sinds kort als Customer Care Advisor bij Callebaut in Wieze (geen zorgen, ik word niet constant omringd door chocolade 😉 )
 
Waarom PT?
Ik vind de aanpak van trainen met een personal trainer interessant op verschillende vlakken: als je jezelf weer eens betrapt op het verzinnen van smoesjes om niet te gaan sporten dan is de PT daar om je wakker te schudden, maar je krijgt ook veel feedback over het correct uitvoeren van de oefeningen en bovendien helpt de PT je bij het opschroeven van het niveau in de juiste mate en wanneer je daar klaar voor bent. Motivatie en op een veilige manier vooruitgang boeken, samen met een luisterend oor en hulp bij het ontwikkelen van een gezond eetpatroon: de perfecte formule voor mij 🙂
 
 
Waarom SANO?
In een ver verleden zat ik bij Jonathan in de klas waardoor ik via hem van SANO hoorde en toen ik de website doornam, zag ik dat zij zeer professioneel en efficiënt bezig zijn met een gezonde levensstijl te promoten. Wat ook effectief zo gebleken is voor mij: na een jaar trainen met mijn PT ben ik ondertussen meer dan 15kg afgevallen, twee kledingmaten kleiner en overweeg ik nu om te trainen voor een halve marathon 🙂
 
Favoriete oefening?
De kickbox-cardio sessies, helemaal voluit gaan!