Klant in de kijker: Stijn Depril

We zetten al eens graag een klant in de kijker. Vandaag: Stijn Depril aan het woord. Stijn is klant sinds januari 2019 en heeft de sportkriebels ondertussen goed te pakken. Ondanks een drukke job met regelmatig buitenlandse trips en 2 kleine kinderen maakt Stijn bijna dagelijks tijd om te sporten. Hometrainer, fitness, fietsen, mountainbiken, noem maar op. Aan motivatie geen gebrek. Na 24 personal training sessies is Stijn klaar voor een nieuwe uitdaging. En wat voor één. Benieuwd? Lees hieronder over zijn ervaringen in een stukje uit zijn blog.

(…) Nu kon ik destijds wel een app vinden ergens on-line om te gaan lopen. Deze bestaan ook zeker om op je spieren te beginnen trainen. Maar de kans dat je als absolute “noob” oefeningen verkeerd doet en hier onherroepelijk opnieuw in een blessure debacle terecht zou komen is mijn inziens hoog. Dus ik ging op zoek naar iemand om me te helpen. Nu heb ik ooit al wel eens met trainers in een fitness gewerkt maar meestal zijn dat drillserganten die zelf niet heel veel doen buiten een babbeltje maken om sympathiek over te komen. Ik wou iets anders. Ik wou iets persoonlijker. (…) 

Mijn ervaringen met een SANO personal trainer zijn super positief

Je hebt iemand met een vingertje die af en toe kijft als het niet zo goed is maar ook iemand die je een duim geeft als het wel volgens plan loopt. Ook iemand die je helpt en kan motiveren wanneer het wat lastiger is tijdens een oefening. Maar ook iemand die je eens een “whatsapp” stuurt als het even geleden is dat ze iets van je gehoord heeft. De boodschap is dan uiteraard “hoe zit het, vriend?” Maar op een goeie manier en niet als een drillsergant. Dat is exact wat ik wou bereiken. Het is zelf zo positief dat we onze samenwerking verder verlengen voor nog eens 12 weken. Ondertussen ga ik zelf op zoek naar een doel waar ik samen met haar naar kan gaan werken en zo verder door te zetten waar ik aan begonnen ben. 

De zin om aan sport te doen is helemaal terug

(…) Je moet jezelf wat aanpassen aan het nieuwe normaal en dat heeft wel zijn tijd nodig gehad. Ik probeer ondertussen elke dag aan beweging te doen. Zij het de oefeningen die mijn trainer heeft klaargezet in de SANO app, zij het wat fietsen op de spinnigfiets thuis. Als ik ergens wat te vroeg ben en ik kan er een klein wandelingetje doen ga ik dat gewoon doen zodat ik m’n beweging per dag gedaan heb. (…)

Benieuwd naar de resultaten en de nieuwe uitdaging? Lees snel zijn volledige blog via deze link.