Boksen met (op ?) je collega’s?

Bedrijf in de kijker: Deldiche uit Ternat

Waarom vinden jullie samen sporten op het werk belangrijk?
We zijn een succesvolle onderneming en natuurlijk horen daar groeipijnen bij. Daarom is het zo belangrijk om tijd voor elkaar vrij te maken en ervoor te zorgen dat iedereen zich goed in zijn lichaam voelt. En wat is er beter voor het lichaam dan sporten?! Met onze teambuilding sportlessen willen we elkaar leren kennen op sportief vlak en elkaar niet alleen werk gerelateerd aanmoedigen, maar ook sportief!  We ondervinden dat samen sporten een goede band en sfeer brengt in de firma. We kijken steeds uit naar onze bokstrainingen met onze SANO coach.

Waarom met SANO?
Werken met SANO staat gelijk voor: flexibiliteit en een programma uitgewerkt naar jouw wensen en kunnen van het personeel. Zo kan ook de mindere sportieve collega aan de slag. We proberen in de lessen te groeien op sportief vlak en dit is leuk voor iedereen.
Door de individuele aanpak kan ook de meer sportieve en geoefende collega lekker zweten op deze trainingen. Zij krijgen dan zwaardere oefeningen en zo blijft ook het groepsgevoel groot.

Dit kan alleen met coaches die tijd investeren in het leren kennen van hun groep deelnemers en dat is wat SANO doet!