SANOPT - Mauro Vanheuverzwyn

Nieuwe SANO coach, Mauro!

 

We zijn trots onze nieuwe SANO Coach Mauro voor te stellen. Met zijn enthousiasme en zijn kennis is hij een meerwaarde voor het team. Leer Mauro alvast kennen via onderstaande tekst!

Al van kinds af aan was sporten een groot onderdeel van Mauro zijn dagelijkse activiteiten. Hij kon er maar niet genoeg van krijgen. Hoe meer hij kon sporten en bewegen, hoe liever. De opleiding Lichamelijk Opvoeding en Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel was dan ook de logische keuze. Tijdens deze opleiding is de passie voor sport verder geëvolueerd naar een passie voor het menselijk lichaam en alle diverse vormen van beweging.

Het is dan ook zijn doel om mensen te trainen en via deze weg zijn passie voor bewegen met anderen te delen. Mensen begeleiden naar hun fysieke doelen en een positieve impact teweeg brengen, is een droom die uitkomt. Om dit blijven te realiseren zal Mauro zich blijven bijscholen via literatuur en opleidingsdagen. Hij is ervan overtuigd dat via deze weg het meest uitgebreide totaalpakket van begeleiding kan worden aangeboden. 

Diploma’s

Master i/d L.O. en bewegingswetenschappen

Gecertifieerd trainer B basketbal (VTS)

Link

https://www.linkedin.com/in/mauro-vanheuverzwyn-901995b6/

https://www.facebook.com/mauro.vanheuverzwyn

https://www.instagram.com/Mauro_Vanheuverzwyn/