Wiesen for Life

Hoi hoi SANO volgers,

Dit bericht is bedoeld voor alle sporters binnen SANO. Van bedrijfssport tot thuissport. Van sporten in de fitness tot het volgen van 1 van onze groepslessen in de buurt.

Net zoals vorig jaar dragen we met SANO graag ons steentje bij voor de warmste week. We zamelen geld in voor de ‘Stichting tegen Kanker’, en jij kan hier deel vanuit maken.

We steunen de lokale actie ‘Wiesen for Life”. Wies, een vader, een echtgenoot, een vriend en nog veel meer, verloor in 2018 de strijd tegen kanker. Zijn vrouw, Nathalie, organiseert voor het 2de jaar op rij een actie opgezet waarbij naast een gezellige avond ook speciale ‘Wiesen for Life’-speelkaarten worden verkocht.

Hoe kan je helpen? Koop via de website een spel ‘Wiesen for Life’ kaarten en vraag hierbij je favoriete workout nummer aan. Op je volgende training draaien we de aangevraagde liedjes, samen met jouw ultieme workoutsong!

Word je er helemaal warm van? Klik op deze link, vul je gegevens in en noteer bij ‘vraag’ SANO + je favoriete workoutsong samen met de naam van de artist. Wij zorgen voor de rest!

WEBSITE https://www.wiesenforlife.be

FACEBOOK https://www.facebook.com/events/435288877395686/