Klanten in de kijker: Veerle & Tom

 

We stellen jullie graag voor aan Veerle en Tom. Veerle Van Mol is administratief medewerkster, freelance kleuterjuf, volgt opleiding tot kindercoach en is daarboven ook nog zelf huismoeder van 5 kids. Tom De Grom is zelfstandige in de bouwsector en zaakvoerder van Glashandel De Grom te Erembodegem. Aan hun het woord!

Aangezien we dit altijd op eigen houtje hebben gedaan, op goed geluk en gevoel, wisten we niet of we wel goed bezig waren.

“Ondanks onze drukke levensstijl, zowel privé als professioneel, is sport altijd aanwezig geweest in ons leven. In kleine of grote mate. Aangezien we dit altijd op eigen houtje hebben gedaan, op goed geluk en gevoel, wisten we niet of we wel goed bezig waren. Het goede leven en de vele sociale en professionele verplichtingen maakten ook dat bepaalde delen van het lichaam tot onze grote frustratie wat meer gingen doorhangen. Om terug de gezonde geest in dat gezonde lichaam te hebben zijn we via via bij SANO Personal Training terecht gekomen.

Na het eerste inleidend gesprek met onze SANO-coach hadden we meteen een goed gevoel.

“We hebben redelijk wat andere opties onderzocht maar nergens vonden we wat we eigenlijk zochten. Na het eerste inleidend gesprek met onze SANO-coach hadden we meteen een goed gevoel. Het aanbod dat we voorgeschoteld kregen was duidelijk, professioneel en volledig op maat.”

Er wordt echt naar ons geluisterd. Vragen en verzoeken worden meteen beantwoord en aangepakt. De zones die iets meer aandacht vereisen, krijgen die ook.

“We zijn nu toch al enkele maanden samen met onze SANO-coach aan het sporten en het is echt wat we ervan verwacht hadden. Er wordt echt naar ons geluisterd. Vragen en verzoeken worden meteen beantwoord en aangepakt. De zones die iets meer aandacht vereisen, krijgen die ook. De oefeningen worden op ons niveau gegeven en indien nodig zelfs nog tijdens de training aangepast, zodat de gewenste resultaten effectief bekomen kunnen worden. Onze SANO-coach volgt alles heel goed op. Ook tijdens de week zal hij polsen hoe het zit en vanop afstand bijsturen waar nodig.”

“We hebben geen specifiek favoriete oefening, want de grote variatie aan plankjes, squats, push en pull’s maken de totale training zo leuk! De meest tot de verbeelding sprekende was misschien wel de “peeing dog”, tot nu toe :-)”