Jouw Personal Trainer in Gent en Aalst

Tijdens de twee lockdowns voor ons bedrijf, omwille van het beruchte Covid-19 of coronavirus, hebben we de tijd genomen om te investeren in de opleiding van twee nieuwe SANO coaches. SANO Personal Training stelt jullie met veel trots voor aan onze twee nieuwe trainers: Felke Van Royen en Rachel Donohoe.

Nieuwe SANO coaches doorlopen bij ons een internship van een drietal maanden waarbij we ze helemaal onderdompelen in onze werking.

De voorwaarden om bij ons team aan de slag te gaan? Positieve ingesteldheid, werkwillend en een vooropleiding in sport of kinésitherapie.

Rachel Donohoe kwam in 2018 naar België om haar passie te volgen in hockey als topsporter. Ze heeft een Bachelor Kinesiology in Interdisciplinary Studies, behaald aan de universiteit van British Columbia, Vancouver, Canada. Rachel is al 8 jaar lid van het Canadese vrouwenhockey team en leeft nog elke dag voor haar passie. Het is Rachel haar missie om andere te helpen. Daarom is ze de ideale SANO coach voor ons team bij SANO Personal Training. Rachel staat al onze nederlands- en engelstalige klanten bij in al hun gezondheidsdoelstellingen.

Zoek je een Personal Trainer in en rond Gent, Melle of Sint-Martens-Latem? Dan ben je bij SANO Personal Training en Rachel aan het juiste adres.

Felke Van Royen koos al snel voor een opleiding waarin sport de hoofdrol speelde. Mocht ze een Spice Girl zijn, dan was ze zonder twijfel Sporty Spice. Felke heeft het diploma van Lichamelijke Opvoeding en bewegingsrecreatie in haar sportzak en specialiseert zich verder als Personal Trainer. Een job bij SANO Personal Training was de kers op de taart. “Cuando hay ganas, todo se puede.” Wanneer men gemotiveerd is, is alles mogelijk. Motiveren staat centraal in haar rol als coach. Felke zal er zijn voor jullie om samen de hoogste pieken te bereiken, maar ook wanneer het even minder gaat.

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in en rond Aalst en Erembodegem? Dan ben je bij SANO Personal Training en Felke aan het juiste adres.

#personaltraining #fitter #gent #melle #aalst #erembodegem #hockey #covid #lockdown #sanopersonaltraining #gezond #fitondernemen