Jouw Personal Trainer aan huis in de regio Londerzeel

Schieten je voornemens maar niet op? Je weet dat de zomer dichterbij komt, maar het lukt je niet om met enige regelmaat meer te bewegen en gezonder te eten? Al eens overwogen om je te laten bijstaan door een Personal Trainer die bij jou thuis langskomt? Volgens de geldende Corona regels mag je buiten sporten met een PT. Een goed alternatief nu de fitnesscentra nog gesloten zijn, toch?

En waar kan je dat beter doen dan bij het SANO Team, sinds 2011 de referentie voor Personal Training aan huis.

Kom te weten hoe wij te werk gaan en vind jouw oplossing bij je SANO Coach aan huis! Velen gingen je al voor de laatste weken.

  1. Ready? We starten graag met een intakegesprek, gratis en vrijblijvend, bij jou thuis of via een Zoom call. We leren je doelen en je noden beter kennen en bekijken welk aanbod het best bij je past.
  1. Set! We activeren je SANO account voor jou eigen SANO app en passen je bij één van onze 9 hoogopgeleide SANO Coaches.
  1. GO! Je coach heeft je opgebeld om je eerste workout vast te leggen. Het enige wat je nodig hebt is sportieve kledij, een matje, een paar vierkante meter en goesting om erin te vliegen.De workout begint met een opwarming, gevolgd door specifieke oefeningen die rekening houden met je doelen en je noden. We hechten veel belang aan de juiste uitvoering en een grote dosis fun. Het uurtje vliegt zo voorbij!Het is belangrijk om routine in te bouwen, daarom trainen de meeste SANO klanten 1 keer per week met hun SANO Coach. Samen met hun coach plannen ze op het einde van de training de rest van je sportweek in. Dit kunnen activiteiten zijn los van de training zoals tennis, wandelen, etc. en het herhalen van de SANO workout. Je SANO Coach zal het materiaal achterlaten dat je nodig hebt om je SANO workout tot een goed einde te brengen.

    Je afspraak voor volgende week staat alvast klaar, een moment waar jullie beiden naar uit kijken!

  1. Zeker een beginnende sporter heeft baat bij wat opvolging. Je hebt samen met je SANO Coach een planning opgemaakt wanneer je welke workout zal uitvoeren. Op die momenten zal de SANO Coach, vooral bij de start, je motiveren door een berichtje te sturen “Hoi Anne, hoe ging de workout vandaag”, “David, heb je genoten van de baantjes in het zwembad vandaag”, “Karen, je eerste loopsessie zit erop, hoe was het?”.Op deze manier bouwen we routine en regelmaat in. Eens de routine ingeburgerd is, is het ook niet meer nodig om te blijven motiveren. Opnieuw een stapje dichter bij jouw gezonde levensstijl.
  1. Week na week voel je je resultaten verbeteren en merk je dat je doel dichterbij komt. Dit is het mooiste gevoel, zowel voor je Coach als voor jezelf, het gevoel dat je resultaten dichterbij komen en dat je nieuwe gezondere levensstijl aanvoelt als normaal.

Zoek je een Personal Trainer in en rond Londerzeel en Willebroek? Dan ben je bij SANO Personal Training aan het juiste adres. Met een gemiddelde score van 4,9 op 5 op Google Reviews ben je in goede handen.