Voor de collega’s

Nodig een fitheidsadviseur uit


1

2

3

4

5

6

Wat klanten vinden van onze diensten?

Dankzij SANOpt hebben we een op maat gemaakte 'Health Initiative' voor onze werknemers. Een reeks van oefeningen die ongeveer 10 minuten per dag in beslag nemen, zowel binnen als buiten met een eigen fit-o-meter rondom ons gebouw. We krijgen maandelijks nieuwe oefeningen en deze worden op een dynamische en interactieve manier gebracht met het nodige 'fun' gehalte. Wij zijn heel tevreden over onze samenwerking! Een aanrader!
SANO - Testimonials - IICB
Michael-David
IICB nv - Business Incubator Offices
Sporten met SANO onder je middagpauze is eigenlijk dubbel: het is afzien en zweten maar onder zo’n motiverende en professionele begeleiding dat het fun en lachen wordt.
SANO - Testimonials - Katrijn Meert
Katrijn
Diensthoofd Sociale Zaken/Integratie
Sporten met SANO is de ideale ontspanning tijdens een drukke dag op het werk. De workouts zijn boeiend, leerrijk, ontspannend, bewegend en worden telkens gegeven door een Personal Trainer die altijd klaar staat voor vragen en die zorgt voor een zeer goede begeleiding. Hierna kan je met dubbel zoveel energie verder werken. We zijn heel tevreden en is een aanrader voor elk bedrijf die zorgt voor het welzijn van zijn medewerkers.
HighCo Wellbeing
Katrien
HighCo - Recruitment Officer

Leer ons kennen via social media . . .

Leer ons kennen via social media
. . .