Basic Fit Erembodegem

Je lichaam verdient de beste uitvoering

Sinds november 2017 is SANO Personal Training actief in Basic-Fit Aalst Brusselsesteenweg 152. We hanteren dezelfde filosofie als in al onze projecten, namelijk ‘mens sana in corpore sano’! Ontdek hieronder ons aanbod.

Ben je nieuw in de fitness, dan is extra begeleiding geen overbodige luxe. Een goed uitgeruste fitness is leuk, maar waar start je?

 • “Eens beslist, gaan we er ook helemaal voor. Een persoonlijk trainingstraject start met 3 maanden begeleiding (12 sessies)”
 • “De doeltreffendheid van onze SANO Coaches komt voort uit de specifieke kennis én praktijkervaring”.
  Wij houden zoveel als mogelijk, rekening met uw agenda.
  Jouw SANO Coach beantwoordt graag, gedurende en na de trainingen, al je gezondheidsgerelateerde vragen.
  Door het persoonlijk contact met je SANO Coach zal je je doelen plichtsbewuster nastreven.
 • “Je SANO Coach werkt een trainingsschema uit, helemaal op maat (cfr. beschikbare trainingstijd, startniveau, doelstellingen, oude blessures, sportieve interesses,…).
  Dit schema vind je terug in de SANO App en is voorzien van bewegend materiaal.”
 • “De SANO Coach maakt je weekplanning op en plaatst deze in de SANO App.”
 • Je wordt nauwgezet gemotiveerd en opgevolgd via het gebruik van onze SANO App en via online coaching (mailing, SMS en Whatsapp).

Personal training

Laat je optimaal begeleiden door het SANO Team, want je lichaam verdient de juiste uitvoering. Ieder doel en iedere persoon vraagt een andere aanpak. We gaan steeds van start met een vrijblijvend intakegesprek om je doelen goed te bepalen en je beter te leren kennen. Ontdek welke persoonlijke formule bij jou past.

Train je graag samen met je partner, vriend, collega, familielid, dan is Personal Training Duo wel iets voor jou. Wil je in een kortere tijdspanne de knepen van het vak leren? Dan kan de Light Formule een optie zijn.

Vanaf €40 per week (incl 21% BTW)

Small group training

Wil je het beste van de twee werelden: een goede persoonlijke begeleiding én sporten met anderen in een kleine groep? Waarom dan niet kiezen voor de Small Group Training? Met een vijftal gelijkgezinden kan je werken aan jouw doelstellingen onder begeleiding van onze personal coach.