Jonathan Goetvinck

Jonathan Goetvinck

Het belang van plezier te beleven aan bewegen heeft Jonathan ontdekt in zijn kindertijd. Als vijfjarig voetballertje is het begonnen om de fun van sporten te ervaren. De stimulansen van zijn papa spelen hierin een belangrijke rol. Die rol wil hij nu doorgeven naar zijn klanten toe, maar ook binnen zijn gezin. Het is zijn persoonlijke missie om mensen te begeleiden naar de fittere versie van zichzelf.

Tijdens de studententijd werd sport ingezet als ideale uitlaatklep om fysiek en mentaal te ontspannen. Daarbij inspireerden zijn sportleerkrachten hem om later te gaan lesgeven in sport. Na zijn studies Sport-Wetenschappen in Aalst volgde al gauw de Master-opleiding LO aan de VUB met als afstudeervariant ‘Fitheid & Gezondheid – Personal Trainer A. Hij deed er graag nog een jaar bij met de Specifieke Lerarenopleiding, om nog meer de knepen van het lesgeven onder knie te krijgen. Mensen iets bijbrengen, inspireren en educeren zit in het DNA van Jonathan.

De motivatie en drang om te blijven bijleren blijven aanwezig. Hij verdiept zich graag in literatuur over het belang van (goede) gewoonten en het coachen van mensen naar een nieuwe levensstijl. Hieruit haalt hij inspiratie om klanten te motiveren en te begeleiden naar hun doelen.

Naast zaakvoerder en coach van SANO Personal Training is Jonathan ook stafmedewerker bij FALOS-SPORT+.

  • Master i/d L.O. en Bewegingswetenschappen
  • Gediplomeerd leerkracht
  • Gecertificeerd Trainer A Fitness (VTS)
  • Hoger Redder