Movelo

Samen in de pedalen

Een doel halen lijkt soms onhaalbaar. Soms weet je perfect waar je heen moet. Neem nu maar even de foto hierboven. Het enige dat je moet doen is rechtdoor rijden en je zal op één of ander moment aan je doel komen op het eind van de einder. Soms is het doel helemaal niet zichtbaar. Lijkt het zelfs dat tikkeltje onhaalbaar. Op de weg zet je simpelweg je gps aan en rij je naar die onbekende plek.  

SANO Personal Training en Movelo sloegen de handen in elkaar om bedrijven te engageren om samen met hun medewerkers en business partners een doel te stellen.  

Samen trainen is heel leuk. Je leert samen de grens verleggen en van jezelf een beter persoon te maken zowel fysiek als mentaal. Sporten om te sporten is leuk maar het kan mogelijks ook nog een tikkeltje anders. Waarom gaan we met het bedrijf geen 100km fietsen? Of waarom gaan we met z’n allen geen col beklimmen? Sommige doelen spreken tot de verbeelding en worden al snel gezien als onhaalbaar. Maar niet als je er specifiek gaat voor trainen. Samen met het hele team werken naar een doel is een belangrijke motivator om je teams naar dat volgende niveau te brengen.  

In het Engels hebben ze een heel mooie quote om dit uit te drukken. “A goal without a plan is just a wish”.  Sommige doelen moeten onhaalbaar lijken. Voor sommige doelen moet je die grens gewoon constant dat ene beetje hoger leggen.  

Daarom werken we samen met onze partner Movelo om totaalpakketen aan te bieden. We willen je werknemers en partners helpen om samen die lat iets hoger te leggen op weg naar het doel naar keuze. Na een conditietest werken we een plan uit volgens ieders startniveau. Het is onze doelstelling om iedereen het einddoel te laten bereiken. 

In overleg met de trainee plannen we “milestones” in ‘along the road’.  We houden de progressie bij en sturen bij waar nodig. Zo maken we elke dag een betere versie van jezelf.  

Tijdens de looptijd van het programma brengen we je teams samen op leuke evenementen die perfect passen in het te behalen doel. Dit zal het teamgevoel nog een extra duwtje in de rug geven.  

SANOpt en Movelo werken graag samen met jou en je team om die stip aan de horizon te bepalen en samen het doel te bereiken. Heb je interesse? Fiets dan snel naar onze contactpagina 😉