Groepslessen

Groepslessen BIJ SANO, EEN HELE BELEVING

Sport je liever in groep? Dan zijn onze SANO-groepslessen jouw sleutel tot succes!
Goed opgebouwde workouts, die wekelijks verzorgd wordt door een gediplomeerde lesgever met passie voor het vak.

Ontdek hier ons ruim aanbod.

SANOPT - SANO YogaSANO Yoga

WAT?
Ashtanga Vinyasa Yoga is een dynamische vorm van yoga, waar beweging en doorzetting centraal staan. De les wordt gestart met de zonnegroet als opwarming, vervolgens staande en zittende houdingen, om af te sluiten met herstellende houdingen en een rustmoment. Elke houding wordt voor enkele ademhalingen aangehouden. Vervolgens ga je via een beweging (vinyasa) over naar de volgende houding. Iedere beweging is afgestemd op het ritme van je ademhaling.

Naast verbeterde kracht en flexibiliteit hebben de houdingen ook een sterke therapeutische waarde, zowel naar lichaam  (orgaanwerking, gewrichten, spieren,…) als naar geest (meer focus, stressreductie,…). Elke houding en overgang kan aangepast worden naar de noden en conditie van jouw lichaam.

WANNEER?  Tijdelijk niet in aanbod opgenomen
BENODIGDHEDEN Sportieve kledij, flesjes water, matje
WAAR?  Tijdelijk niet in aanbod opgenomen
Prijs? 10€ per les in een reeks (incl 21% BTW)
INFO & INSCHRIJVEN Wil je graag proeven van wat SANO Yoga jou kan bieden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

SANOPT - Vergane GlorieSANO Vergane Glorie

WAT?
Je hebt tijdens je jeugdjaren vaak gevoetbald, en vreest dat die tijd achter je ligt? Think again!” Je passie voor voetbal vind je terug tijdens de SANO VGV, de full body workout bij uitstek wanneer voetballen je motiveert om aan je conditie te werken. 

We voeren in circuitvorm oefeningen uit die je conditie verbeteren en de algemene spierkracht versterken (focus op specifieke romp- en buikspieren). Alles met gebruik van de voetbal.

WANNEER?  Maandagen van 20:45-21:45
BENODIGDHEDEN Sportieve kledij, flesjes water, zaalschoenen
WAAR?  Sportzaal Sint Martinus Middenschool, parklaan 17, 1730 Asse
PRIJS? 10€ per les in reeks (incl. 21% BTW)
INFO & INSCHRIJVEN Beantwoord je volgende stelling met ja? “Ik kan een voetbal niet onaangeraakt op de grond laten liggen en ik wil aan mijn conditie werken”
Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

SANOpt - SANO CircuitSANO Circuit

WAT?
Deze groepsles in circuitvorm verbetert jouw uithouding, algemene spierkracht met specifieke aandacht voor rugstabiliteit en buikspieren. We houden rekening met ieders fitheidsniveau.

WAAR EN WANNEER?
ASSE: Asse, De Kleine Wereld, Nieuwstraat 72, 1730 Asse, dinsdagen van 20:00-21:00 (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen)
BENODIGDHEDEN Sportieve kledij, flesjes water
PRIJS 10€ per les in een reeks (incl. 21% BTW)
INFO & INSCHRIJVEN
Wil je je lichaam (her)activeren of een basisconditie behouden? Dan is de SANO Circuit Training wel een proefles waard!
Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

SANOpt - SANO LooptSano Loopt

Lopen is HOT, daar is iedereen het over eens. Verschillende redenen trekt startende sporters aan om te starten met lopen. Ze doen het om energie te verbranden, als uitlaatklep van stress, als een gezellig onderonsje met vriend(inn)en, om fitter in het leven te staan en noem maar op.
We geloven met SANO personal Training dat de reden waarom iemand wil starten even belangrijk is als het opbouwend programma dat ermee samengaat. Een vaak terugkerende motivatie is de sociale factor, daarom organiseren we met SANO jaarlijks bij de eerste lentezon ‘SANO Loopt’.
SANO Loopt is een opbouwende looptraining voor beginnende lopers waarbij stappen en lopen afgewisseld wordt. Naast het loopschema leren we de lopers stabilisatieoefeningen aan om het risico op blessures te verkleinen. Dit alles wordt voorafgegaan door een goed uitgebalanceerde warming up, gegeven door onze SANO Looptrainers. Het doel van de reeks is om na 12 weken 5km te lopen.

We gaan van start op zondag 31 maart in Gaasbeek en het einde is voorzien op vrijdag 21 juni in Relegem. We gaan dus voor 12 weken aan de slag. Je bent volledig vrij om enkel op 1 locatie te blijven lopen, maar je kan ook gratis trainen op de andere locaties. De trainingen worden namelijk op elkaar afgestemd.

Je bent in goede handen door een professionele loopbegeleider.

Het deelnamegeld bedraagt €40. Hierin zitten totaal 12 trainingen vervat, nieuwsbrieven met tips, krachtoefeningen na de loopsessie, een sportverzekering en terugbetaling van de mutualiteit. Als kers op de taart krijg je een SANO Loopt T-shirt bij het uitlopen van de 5km wedstrijd op de Relegemse Dorpsfeesten.


WAAR EN WANNEER?
        Zondag: Gaasbeek 10u. Exacte locatie: park van Gaasbeek, kick-off 31/3/2019
●     Maandag: Asse 19u15. Exacte locatie: Boekfosparking, kick-off 1/4/2019
●     Woensdag: Ternat 19u15. Exacte locatie: park Kruikenburg, , kick-off 3/4/2019

BENODIGDHEDEN Sportieve kledij, loopschoenen, flesjes water
PRIJS 40€ voor 36 looptrainingen onder begeleiding (incl. 21% BTW)
INFO & INSCHRIJVEN Contacteer ons voor meer info via ons contactformulier

SANO Lang FitSano Lang Fit

WAT?
SANO Lang fit is een les voor ouderen waarbij we op een leuke manier de spierkracht, lenigheid en het evenwicht verbeteren. Door het flexibele karakter van de les kunnen bepaalde oefeningen makkelijk aangepast worden zodat ze voor iedereen van de groep uitgevoerd kunnen worden.

De deelnemers krijg via email een trainingsschema toegestuurd met oefeningen die ze op een andere moment in de week kunnen herhalen. Dit zijn bewegingen die we tijdens de les hebben uitgevoerd.

WAAR & WANNEER?
LIEDEKERKE 80+: Maandagen van 10-11, Residentie Paepenbergh,  fabrieksstraat 148 te Liedekerke
ASSE 60+: Vrijdagen van 10-11 uur, Sporthal Waalborre in Asse

BENODIGDHEDEN
Sportieve kledij, flesjes water

INFO & INSCHRIJVEN
Neem contact met ons op via ons contactformulier!

SANOpt - SANO Core 2Sano Core

WAT? 
De ruggenwervel is het meest complexe gewricht in ons lichaam. Daarom houden we dit gewricht graag sterk en gezond. We kennen als geen ander de voordelen van een goede core stabiliteit en deze voordelen willen we graag delen met jullie.

WANNEER?  Dinsdagen van 19:30-19:55 (uitgezonderd schoolvakanties)
BENODIGDHEDEN Sportieve kledij, flesjes water, matje 
WAAR? Asse, De Kleine Wereld, Nieuwstraat 72, 1730 Asse
PRIJS? 5€ per les in een reeks (incl. 21% BTW)
INFO & INSCHRIJVEN Neem contact met ons op via ons contactformulier!

SANOpt - SANO FitboxSANO Fitbox

WAT?
Wie al eens de handschoenen heeft aangetrokken, weet maar al te goed hoe vermoeiend boksen kan zijn. Omdat een boks uitdelen aangenamer is dan er een te krijgen, hebben we het cardiovasculaire (lees ‘puf puf’) aan het aangename gekoppeld (lees ‘leren funboksen met handschoenen’). SANO Fitbox is een workout waarbij we de juiste bokstechniek aanleren, terwijl we de hartslag de hoogte in jagen zonder bont en blauw huiswaarts te keren. De les kent 4 pijlers: fun, boks, veilig en pittige workout.

WANNEER?  Donderdagen van 19:30-20:30 uur (uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen)
BENODIGDHEDEN
  Sportieve kledij, flesjes water, eigen handschoenen.
WAAR?  Sportzaal Sint Martinus Middenschool, parklaan 17, 1730 Asse
PRIJS? 10€ per les in een reeks (incl. 21% BTW)
INFO & INSCHRIJVEN Ja, ik geef graag een ‘djoef’ zonder er één te krijgen! Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!