Voedingsadvies

Geen dieet, weet wat je eet

De SANO Dietist is een gediplomeerde bachelor in de voedingsleer en de dieetkunde.
De diëtist is niet verbonden aan voedingssupplementen en zal deze ook niet verkopen. We werken met gewone voeding en het bewust worden over wat we eten en hoe we ermee omgaan.

Je vindt hem terug te Melle, kalverhagestraat 48.

1 op 1 gesprek

Tijdens het 1op1 gesprek helpen we door middel van gedragsveranderingen. Handige tips en trucjes die na onderlinge overeenstemming worden toegepast. De SANO Dietist bekijkt samen met jou welke stappen we kunnen ondernemen richting een gezondere levenstijl.

Bodyscreening

We gebruiken verschillende parameters om de lichaamsevoluties waar te nemen. We maken gebruik van zelfervaring, omtrek van de buik, gewicht op de weegschaal en een schatting van het vet% en de spiermassa. Bijkomstige parameters worden gebruikt als ergometers en stappentellers

Trainingsplanning

Samen met jou maakt de SANO Dietist een planning op, een planning dat realistisch is voor beide partijen. In deze planning kunnen allerlei zaken geïntroduceerd worden zoals woon-werk transport, beweging en sport, boodschappen, slaap, …

Gezondheidstips

We sluiten het gesprek af met de voedingstips. Dit zijn onderling afgesproken en goedgekeurde regels waaraan we ons zullen houden tot de volgende afspraak. Onze SANO Dietist is goed in het stellen van haalbare regels. Bij de volgende gesprek overlopen we deze regels en sturen we bij waar nodig.

Aan huis: 42.5€ per half uur (incl 21% BTW)
In Asse: 31€ per half uur (incl 21% BTW)