SANO Personal Training laat Vlaanderen lopen!

Het Corona virus heeft enkele van onze plannen overhoop gegooid. We zouden SANO niet zijn om hierop creatief een antwoord te hebben. Jullie gezondheid is het belangrijkste voor ons. We willen als company in de gezondheidssector het goede voorbeeld geven aan onze klanten en omgeving. Voorlopig gaan er geen 1:1 sessies meer door tem 19 april.

SANO Personal Training laat Vlaanderen lopen, online!

De Corona crisis laat ons niet toe om in groep te sporten. We laten ons niet doen en willen jullie sportieve doelen niet bevriezen. We lanceren het project ‘SANO Loopt in Vlaanderen’ waarbij iedereen zich gratis kan aanmelden in deze besloten Facebook Groep.

Hier worden wekelijks de trainingsschema’s in gepost voor mensen die willen starten met lopen en binnen 12 weken willen opbouwen naar een 5km loop. Ook voor de meer gevorderde lopers kan er getraind worden van 5 naar 10km en van 10 naar 20km. Om onze rol als Personal Trainer waar te maken zullen ook wekelijks video’s worden gepost met opwarmingsoefeningen, stretchings, tips rond voeding, enz.

We gaan samen van start met de eerste (individuele) looptraining op maandag 6 april 2020.

En weet je wat al helemaal top is? Het is volledig gratis. Voldoende redenen om in te schrijven, toch? Ga snel naar je Facebook en zoek de groep: “SANO Loopt in Vlaanderen” en maak je lid. Op naar een fittere versie van jezelf.

Be healthy, safe and creative!