Basic Fit: Julia en Sven in de kijker

 

Wie? Julia Zajaczkowska en Sven Van Cauter

Wat doen ze? 

  • J: Project Manager bij MaxiClean Titres-Services
  • S: Werfleider bij Willemen Construct

Waarom zijn ze gestart met personal training? 

  • J: Mijn doel is gezonder zijn en hierdoor gewicht verliezen. Ik wil terug in mijn oude kledingmaten geraken. Dit wou ik al een tijdje, de aanloop naar onze trouw was het ideale startschot. We zijn begonnen in de zomer van 2018, de wettelijke trouw nam plaats op 23 maart 2019. Nu zijn de ogen gericht op het trouwfeest in mei.
  • S: Ik wil, samen met verloofde Julia, onze levensstijl aanpassen. Voor mij betekent dit gezonder en slimmer eten en leven. Ik wil me klaarstomen voor ons huwelijksfeest in Polen op 31 mei.

Waarom werken ze met SANO? 

  • J: Ik laat me graag begeleiden bij SANO omdat ze zeer persoonlijk werken. Ze luisteren naar onze vragen en noden, waardoor het niet aanvoelt dat ik op dieet ben. Ik maak gezonde keuzes, ik sport hard en ik verlies gewicht.
  • S: Ik hadreeds een super ervaring met Sano loopt, ook ken ik Senne al sinds jaar en dag. De keuze was evident. 

Wat zijn hun favoriete oefeningen? 

  • J: Ik hou van de combinatie tussen kracht en cardio in circuit. Het uur vliegt voorbij en de calorieën spatten eraf.?
  • S:Elke training opnieuw word ik uitgedaagd, en dat haalt het beste in mij naar boven! Daarom sport ik graag in een circuit van oefeningen.